понеділок, 08 липня 2024 05:22

В Міноборони повідомили, скільки українців оновили військово-облікові дані

В Міноборони повідомили, скільки українців оновили військово-облікові дані
Вже 3,2 млн українців оновили облікові дані. Фото: Варта

Станом на 7 липня вже майже 3,2 млн українців оновили свої військово-облікові дані через додаток "Резерв+", територіальні центри комплектування (ТЦК) або ЦНАП.

За тиждень з 1 по 7 липня ще 569 397 українців оновили свої військово-облікові дані, повідомили в Міністерстві оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки чоловіків в Україні потенційно підлягають мобілізації - у Раді назвали цифру

У відомстві нагадали, що оновити дані можна, звернувшись у найближчий ТЦК або ЦНАП. Також можна завантажити застосунок "Резерв+" в App Store чи Google Play та авторизуватись через Bank ID.

"З 19 червня у застосунку також доступний QR-код, який після оновлення даних згенерує всю інформацію щодо військовозобовʼязаного і має таку ж юридичну силу, як і паперовий документ", - повідомили в Міноборони.

До 16 липня всі військовозобов'язані українці повинні оновити свої військово-облікові дані в ТЦК та СП.

Невиконання цієї вимоги може призвести до адміністративного штрафу у розмірі щонайменше 17 тисяч гривень, нагадав речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін.

Зараз ви читаєте новину «В Міноборони повідомили, скільки українців оновили військово-облікові дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі