середа, 27 квітня 2022 09:40

Спецтема: Війна Росії проти України

В Офісі президента мають погані новини для Росії

В Офісі президента мають погані новини для Росії
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Фото: Офіс президента

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що після вчорашньої зустрічі 40 міністрів оборони, в Росії виникнуть проблеми.

Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович озвучив новий прогноз тривалості війни з Росією

"Однією з дивних вимог Росії на початку війни була "повна демілітаризація" України. Після вчорашньої епохальної зустрічі 40 міністрів оборони я маю погані новини для Росії. Потужність, швидкість, спрощена логістика, розширена номенклатура озброєння – Україна зміцнюється", - написав Подоляк.

У вівторок, 26 квітня, на авіабазі військово-повітряних сил США "Рамштайн" у Німеччині відбувалася стратегічна зустріч Консультативної групи щодо оборони України за участі понад 40 країн. У зустрічі взяв участь міністр оборони України Олексій Резніков. Міністр оборони США Ллойд Остін назвав цю зустріч історичною. Її мета - допомогти Україні перемогти у війні проти агресора Росії, підготувати оборонні потужності України до майбутніх викликів.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента мають погані новини для Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі