понеділок, 29 грудня 2014 13:59

В Генпрокуратурі кажуть, що не дадуть Азарову продати київський будинок

В Генпрокуратурі кажуть, що не дадуть Азарову продати київський будинок
Микола Азаров. Фото: 112.ua

Будинок екс-прем'єра України часів Януковича Миколи Азарова у центрі Києва арештований.

Про це написав Старший помічник Генерального прокурора України з особливих доручень Валерій Карпунцов на своїй сторінці у Фейсбук.

Він зауважив, що "Азарову це зробити так просто не вийде".

"Станом на 29.12.2014 Слідчими другого слідчого відділу 17/2/2 Головного слідчого управління Генпрокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22014000000000090, за підозрою Януковича В.Ф., Азарова М.Я. та інших, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України", - повідомив Карпунцов.

Він нагадав, що 02 жовтня 2014 за клопотанням слідства ухвалами Печерського районного суду міста Києва під час здійснення досудового розслідування накладено арешти на майно підозрюваного Азарова Миколи Яновича, 17.12.1947 року народження, в тому числі будинок № 1 по вул. Звіринецькій у м. Києві (власник Азаров М.Я.).

Нагадаємо, раніше видання Українська правда повідомляло, що Микола Азаров вирішив продати будинок на вул.Звіринецька,1 у Печерському районі м.Києва.

Зараз ви читаєте новину «В Генпрокуратурі кажуть, що не дадуть Азарову продати київський будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі