понеділок, 18 липня 2011 20:42

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Усунення Власенка - спланована акція влади - Тимошенко

Усунення Власенка - спланована акція влади - Тимошенко

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що усунення її захисника Сергія Власенка було спланованою акцією влади. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Перше, що вони зробили – це по заздалегідь написаному плану, а з цим, я думаю, пан Кірєєв і прийшов сьогодні на процес, вони видалили з судового процесу до його закінчення мого захисника Сергія Власенка. Причому, якщо мене на день видаляли із зали суду за те, що я не встаю перед цією мафією в мантіях, то Сергія Власенка видалили за те, що він стояв і не хотів сісти тоді, коли його незаконно позбавляли слова", - сказала Тимошенко журналістам сьогодні після судового засідання.

За її словами, це свідчить про головне завдання суду, яке полягає в позбавленні права на якісний і ефективний захист.

"Саме тому видалили Сергія Власенка", - додала вона.

Тимошенко також звернула увагу на те, що сьогоднішнє судове засідання відбувалося у закритому режимі.

"Саме так працюють злочинці при владі. Саме так вони хочуть чинити свої неправосудні, незаконні дії. Тобто в темряві, без прозорості процесу", - зазначила екс-прем'єр.

"Суддя відмовився поновити пряму трансляцію судового процесу, незважаючи на те, що ніяких свідків ніхто ні на сьогодні, ні наступні дні не викликав", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня, Печерський райсуд Києва відсторонив від судового процесу над екс-прем'єром Тимошенко її захисника нардепа Власенка. Також суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв відмовився задовольнити клопотання про пряму трансляцію судового засідання і про можливість відео- та фотофіксації.

Зараз ви читаєте новину «Усунення Власенка - спланована акція влади - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі