субота, 05 грудня 2009 17:26

Ющенко просить Тимошенко схаменутись, бо не буде чим здачі давати

Ющенко просить Тимошенко схаменутись, бо не буде чим здачі давати

Президент України Віктор Ющенко застерігає прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко від спроб провести реприватизацію підприємств.

Про це він сказав у Харкові, виступаючи на муніципальних слуханнях "Конституційні засади організації місцевої влади".

"Я знову чую погрози, як облаштувати бюджет наступного року через анексію, через націоналізацію. Я вас закликаю – схаменіться, поки не пізно, здачі не буде чим давати після такої політики", - сказав Ющенко, додавши, що кожен, хто хоче сьогодні повернутись назад і піддати ревізії десятки бізнесів, - буде ворогом України.

"Ми не можемо мислити такими категоріями, не давайте волі емоціям, буде велика помилка, але повернути назад буде дуже важко", - сказав Ющенко.

"Я добре розумію Тимошенко, вона добре знає, з кого починати, але вона не знає, на кому закінчувати. Щоб не склалось таке враження, що можна з Ахметова почати, а всі решта будуть знаходитись з імунітетом, - це не та політика. Це не політика прем"єр-міністра, президента. Закон і право мають вирішуватись в компетентних інституціях, але це не може бути та політика, як ключовий елемент формування державного бюджету 2010-2011 років", - сказав Ющенко.

Він вважає, що реприватизація за три місяці може розвалити ринок і економічні досягнення країни.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко просить Тимошенко схаменутись, бо не буде чим здачі давати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі