вівторок, 02 червня 2009 16:24

Ющенко наказав Тимошенко розібратися з вибухом в "Ощадбанку"

Ющенко наказав Тимошенко розібратися з вибухом в "Ощадбанку"

Президент Віктор Ющенко надіслав телеграму на ім"я прем"єра Юлія Тимошенко, в якій просить надати допомогу потерпілим від вибухів у відділенні "Ощадбанку" в Мелітополі.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Ющенко також доручив Тимошенко невідкладно створити державну комісію для з"ясування причин вибухів і за результатами роботи комісії вжити заходів щодо притягнення винних осіб до відповідальності, повідомляє прес-служба президента.

Про результати Тимошенко має поінформувати президента особисто до 16.00 3 червня 2009 року.

Крім того, Глава держави доручив Генеральному прокурору України Олександру Медведьку та Голові Служби безпеки Валентину Наливайченку невідкладно вжити вичерпних заходів для розслідування обставин події, пов"язаної із вибухами, та притягнення винних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, що в результаті вибухів у відділенні "Ощадбанку", розташованого на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку в Мелітополі Запорізької області, постраждало 25 осіб. Шестеро постраждалих перебувають у важкому стані, двоє з них були відразу направлені в операційні. Серед потерпілих також двоє дітей - 1,5 і 7 років.

Як розповіли очевидці події, перед вибухом у приміщення відділення банку входили двоє чоловіків з сумками. Через деякий час вони залишили будівлю, і майже відразу пролунав вибух. Люди, які перебували поруч з відділенням банку, кинулися на допомогу потерпілим. І тут пролунав ще один вибух, у результаті якого кількість жертв збільшилася.

За матеріалами: Сайт Президента, "Інтерфакс-Україна".
Зараз ви читаєте новину «Ющенко наказав Тимошенко розібратися з вибухом в "Ощадбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі