пʼятниця, 05 червня 2009 13:22

Ющенко дав Тимошенко грошей на газ

Ющенко дав Тимошенко грошей на газ
Протягом години буде переведений платіж Газпрому за травневий газ, заявив сьогодні, 5 червня, Президент України Віктор Ющенко.

При цьому він заявив, що розмір платежу складає 3,8 млрд грн.

"У мене не було іншого вибору, як затвердити сьогодні рішення на емісію ресурсів, і за годину платіж у бік Газпрому Росії в сумі 3,8 мільярда гривень буде зроблений", - сказав Ющенко.

Сьогодні Ющенка проводить засідання РНБО, на якому будуть розглянуто три питання.

"На порядок дня сьогоднішнього засідання виноситься три питання: два в закритому режимі, один у відкритому", - сказав президент.

За його словами, першим питанням у відкритому режимі СНБО розгляне розвиток ринків паливно-енергетичних ресурсів в рамках реалізації енергетичної стратегії України.

У закритому режимі розглядаються питання про необхідні заходи по оновленню боєзапасів Збройних сил України і про делімітацію і демаркацію державного кордону країни.

У засіданні РНБО беруть участь секретар РНБО Раїса Богатирьова, міністр оборони Юрій Єхануров.

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко в засіданні не бере участь.

Як повідомила журналістів радник секретаря СНБО Ірина Богдан, від Кабміну на засіданні присутній перший віце-прем"єр Олександр Турчинов.

За матеріалами: УНІАН, Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав Тимошенко грошей на газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі