пʼятниця, 23 вересня 2011 10:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Юля не завжди контролює себе й слухає адекватні поради"

"Юля не завжди контролює себе й слухає адекватні поради"

Юлію Тимошенко було би краще перевести під домашній арешт. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив народний депутат, член групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл.

Європа наполягає, щоб екс-прем'єрка вийшла на свободу й узяла участь у парламентських виборах 2012 року. Інакше з Україною можуть не підписати угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом.

"Треба в будь-який спосіб виводити Тимошенко із СІЗО. Для влади це колосальна проблема, адже Юля не завжди контролює себе й слухає адекватні поради. Краще було б перевести її під домашній арешт. Це ізолювало б Тимошенко та заспокоїло Європу. Також варто поміняти суддю на більш потужного й компетентного. Щоб вів справу прискіпливо й забезпечив її абсолютну законність", - наголосив Чорновіл.

"Влада має розгорнути серйозну інформаційну кампанію протистояння з Росією й дуже жорстко прив'язувати Тимошенко до інтересів Москви. Заходу можна поставити запитання: ви за Путіна? Тоді відречіться від ув'язненого в Росії Михайла Ходорковського. Адже підтримка Тимошенко – це підтримка Путіна. Але такий сценарій лякає українську владу", - підкреслив нардеп.

Думки експертів щодо того, як Януковичу вийти із ситуації з Тимошенко, читайте у новому номері журналу "Країна" № 36 (89) за 23 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Юля не завжди контролює себе й слухає адекватні поради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі