субота, 25 червня 2011 12:14

Українські телеканали не припиняли трансляцію суду над Тимошенко

Українські телеканали не припиняли трансляцію суду над Тимошенко

Телеканал "5 канал" не припиняв трансляцію судового засідання щодо "газової справи", порушеної стосовно лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко в регіонах, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" прес-служба каналу.

"Ніяких перешкод по перегляду "5 каналу" в Україні не зафіксовано", - повідомили в прес-службі.

У той же час, агентству вдалося уточнити, що можливі перебої з телевізійними трансляціями в Сімферополі в суботу можуть бути пов'язані з ремонтом телевежі.

"У нас йде ремонт на телевежі, там встановлюють обладнання і може перериватися трансляція", - повідомив кореспондент агентства в Криму.

У Донецьку через негоду вранці в суботу місцями відключалося світло. У той же час кореспондент агентства в Донецьку повідомив, що ретранслятори-кабельники не переривали трансляції "5 каналу".

У Харкові, Дніпропетровську та Одесі трансляція судового засідання також не переривалася.

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ, глядачі стверджують, що канали ТВi та "5 канал" продовжують показувати пряму трансляцію суду над Тимошенко.

Нагадаємо, під час судового засідання захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у Харківській, Донецькій областях та Криму заборонили пряму трансляцію засідання суду у справі Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Українські телеканали не припиняли трансляцію суду над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі