вівторок, 09 квітня 2013 08:51

УДАР: Рибаку доведеться відповідати за підписи під "виїзними" законами

УДАР: Рибаку доведеться відповідати за підписи під "виїзними" законами
Віталій Ковальчук. Фото: telegraf.com.ua

Те, що голова Верховної Ради підписав кілька з нібито ухвалених на виїзному засіданні провладних депутатів документів, свідчить про повне нехтування  Конституцією, законами та, власне, здоровим глуздом, заявляють в партії "УДАР".

"Підписавши ухвалені з порушенням закону і регламенту документи, Володимир Рибак узяв на себе повну відповідальність за знищення парламентаризму і поглиблення політичної кризи", - зазначив заступник голови "УДАРу" Віталій Ковальчук.

В "УДАРі" зазначають, що на минулому тижні Віталій Кличко звернувся до голови Верховної Ради та президента з вимогою не підписувати нелегітимні "закони", нібито ухвалені за межами парламенту. Лідер "УДАРу" наголосив, що легітимізація виїзного засідання і підписання ухвалених на ньому документів та виконання цих "законів" має тлумачитися як протиправні дії, спрямовані на перевищення повноважень та узурпацію влади групою осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Балога написав другу заяву на вихід з фракції ПР

"Поставивши свій підпис під незаконними "законами" спікер Рибак виконав волю Президента Януковича. Але, відповідати за це кожному з них доведеться особисто. Безболісно і безнаказано знищити парламент і змінити політичну систему в країні владі не вдасться. Виходом з нинішньої політичної кризи повинні стати дострокові президентські і парламентські вибори. Країні не потрібна влада, яка знищує державу і державність", - йдеться в заяві партії "УДАР".

Зараз ви читаєте новину «УДАР: Рибаку доведеться відповідати за підписи під "виїзними" законами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі