неділя, 30 березня 2014 16:48

Учасники віче на Майдані подякували Макаревичу за підтримку

Учасники віче на Майдані подякували Макаревичу за підтримку
Фото: zn.ua

Учасники віче на Майдані Незалежності подякували за підтримку російського співака, лідера гурту "Машина Времени" Андрія Макаревича.

Ведучий зі сцени нагадав, що свого часу на Майдані виконувалися, окрім українських, і російські пісні. Зокрема з репертуару Макаревича.

Йому передали привіт і поздоровлення з 60-річчям, а також подякували за підтримку Майдану. Учасники віче привітали Макаревича оплесками і запросили на Майдан.

"Я розумію, їм важко, їх труять, хочуть заслужених нагород позбавити", - сказав ведучий і додав, що ніхто не позбавить поваги українців до російського народу.

Нагадаємо, 11 березня Міністерство культури Російської федерації опублікувало список артистів, які підтримали політику президента Путіна відносно України і Криму.

У ньому є прізвища Безрукова, Боярського та інших діячів РФ.

Наступного дня в Росії був оприлюднений список діячів культури і мистецтва, які засуджують президента Росії щодо війни в Криму.

Так, висловили свою підтримку українцям 33 відомих росіянина. Серед них - популярні музиканти та актори, - Лія Aхеджакова, Олег Басилашвілі, Армен Джигарханян, Юрій Шевчук, Борис Гребенщиков, Сергій Юрський, Валентин Гафт, Андрій Макаревич та інші.

Також Макаревич брав участь у Марші миру на підтримку України, який відбувся в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Учасники віче на Майдані подякували Макаревичу за підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі