понеділок, 08 квітня 2024 16:58

Спецтема: Війна Росії проти України

У Трампа відреагували на інформацію WP про його план віддати РФ частину території України

У Трампа відреагували на інформацію WP про його план віддати РФ частину території України
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що може змусити Україну відмовитися від частини територій. Фото: Getty Images

Напередодні у Washington Post повідомили, що кандидат у президента США Дональд Трамп за закритими дверима обговорює ідею змусити Україну віддати Росії частину окупованих територій.

Зокрема, віддати Крим та Донбас в обмін на завершення війни. Втім, у Трампа цю новину назвали "фейковою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО боїться президентства Трампа і забирає формат "Рамштайн" під свій контроль - Politico

За словами представника передвиборчого штабу Трампа Джейсона Міллера, він не ухвалить "мирний план" доти, доки не прийде до влади і належним чином не зважить усі наявні варіанти.

"Усе це - фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують", - заявив він.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що може змусити Україну відмовитися від частини територій. А саме від Криму та Донбасу.

І тоді, на його думку, війна Росії в Україні припиниться. Про це Трамп говорив у приватних розмовах, пише видання The Washington Post у статті "Секретний план Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни".

Прессекретар кампанії Трампа Кароліна Левітт, у відповідь WP заявила , що "будь-які спекуляції щодо плану президента Трампа походять від неназваних і непоінформованих джерел, які не мають жодного уявлення про те, що відбувається або що станеться".

Зараз ви читаєте новину «У Трампа відреагували на інформацію WP про його план віддати РФ частину території України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі