четвер, 28 березня 2013 19:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У справі Щербаня допитають двох свідків Генпрокуратури

У справі Щербаня допитають двох свідків Генпрокуратури
Євген Щербань Фото: tvi.ua

Суд задовольнив клопотання захисників лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо допиту у судовому засіданні в рамках досудового розслідування у справі Щербаня бізнесменів Сергія Тарути та Віталія Гайдука. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Допит Тарути призначений на 2 квітня 2013 року, попередня дата допиту Гайдука – 5 квітня.

Як відомо, вчора захисники Юлії Тимошенко повідомили, що вимагатимуть допиту Сергія Тарути та Віталія Гайдука у відкритому судовому засіданні, які є свідками Генпрокуратури, вже допитувалися слідчими і показання яких є у матеріалах справи.

Сергій Власенко заявляв, що "покази цих людей, очевидно, вступають у конфлікт з показами Володимира Щербаня і прокуратура чомусь не хоче їх допитувати у публічному режимі".

При цьому, станом на сьогоднішній день, ГПУ так і не надала захисникам Тимошенко протоколи допитів цих свідків.

Нагадаємо, 18 січня Генеральна прокуратура заявила, що завершила розслідування кримінальної справи щодо вбивства народного депутата Євгена Щербаня у 1996 році. Тимошенко було "вручено підозру" в організації цього злочину.

Тимошенко заперечує свою причетність до вбивства та заявляє, що нові обвинувачення буде неважко спростувати в міжнародних судах.

Як повідомлялось, у справі про вбивство Євгена Щербаня, в причетності до організації якого підозрюють екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вже було допитано четверо свідків.

Зараз ви читаєте новину «У справі Щербаня допитають двох свідків Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі