вівторок, 09 жовтня 2018 09:52

У Раді назвали винуватця вибухів в Ічні

У Раді назвали винуватця вибухів в Ічні
Віктор Муженко перебуває на місці вибуху снарядів на Чернігівщині. Фото: ukrinform.ua

За вибухи на військових складах із боєприпасами має відповідати керівник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Таке звинувачення озвучив народний депутат, член комітету з питань нацбезпеки та оборони Юрій Береза в ефірі одного з телеканалів.

"У всіх цих диверсій є один "батько". Є посадові особи, які відповідають за те, що відбувається у Збройних силах України. За протипожежну безпеку, за безпеку на складах відповідає начальник Генерального штабу - генерал Муженко. "Батько" цієї трагедії - Муженко. Поки цей генерал не піде у відставку, склади у нас будуть вибухати", - сказав Береза.

Він закликав президента Петра Порошенка звільнити Муженка або хоч відсторонити від посади до завершення розслідування.

"Хочу звернутися до Верховного Головнокомандувача: чим швидше ми змінимо керівництво Генерального штабу, чим швидше Генштаб очолить молодий офіцер, спроможний стратегічно мислити, тим скоріше у нас припиняться такі трагедії", - переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко викликав силовиків "на килим"

Приблизно о 3:30 на військових складах поблизу 6 арсеналу ЗСУ біля Ічні на Чернігівщині почалися вибухи. На місці працюють спеціалісти, до ліквідації пожежі залучили танки. Із прилеглих районів евакуювали понад 10 тис. жителів.

Зараз ви читаєте новину «У Раді назвали винуватця вибухів в Ічні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі