вівторок, 12 березня 2013 06:15

У ПР не бачать сенсу в дострокових виборах

У ПР не бачать сенсу в дострокових виборах
Фото: tsn.ua

У Партії регіонів не бачать потреби в проведенні дострокових парламентських виборів, оскільки їхні результати принципово нічого не змінять. Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловила депутат від "регіоналів" Інна Богословська, повідомляє УНН.

"Ну будуть нові вибори і знову буде чиясь перевага в один голос чи в 5%, що це змінить, скажіть, будь-ласка?", - поцікавилася Богословська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не боюся нових виборів, я боюся, що їх не відбудеться" - Томенко

Говорячи про нинішню ситуацію у парламенті Богословська наголосила, що Партія регіонів налаштована на переговори з опозицією і не хоче силового розблокування парламенту.

"Але якщо опозиція нас буде тримати таким чином, що ми не зможемо ухвалити жодного закону, які нам потрібно пред'явити для наближення до європейської асоціації, ми будемо йти на голосування тих законів, які нам потрібні для того, щоб Європа стала ближчою", - підсумувала депутат від Партії регіонів.

 

Зараз ви читаєте новину «У ПР не бачать сенсу в дострокових виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі