вівторок, 09 червня 2020 23:18

У Порошенка збирають підписи за відставку уряду

У Порошенка збирають підписи за відставку уряду
"ЄС" звернулася до колег із фракцій "Голос" та "Батьківщина". Фото: УП

"Європейська солідарність" просить нардепів підтримати її постанову щодо звільнення уряду.

"Нинішній Кабінет міністрів не зумів забезпечити ані належного соціального захисту, ані засобів індивідуального захисту для медичних працівників у розпал епідемії, попри виділені 65 мільярдів гривень в спецфонд для боротьби з COVID-19", повідомляє пресслужба "ЄС".

"Уряд не розуміє, що завершення карантину не завершить економічної кризи в Україні – бо криза викликана не коронавірусом, а некомпетентністю влади. Щоб протидіяти наближенню катастрофи, у Верховній Раді ініційовано процедуру відставки Уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: "Не боюся коронавірусу. Хотів сам заразитися, пропустити через себе"

Перший крок зроблено – вже одержані підписні листи для висловлення недовіри нинішньому Кабінету міністрів. Другий крок – ми спільно маємо зібрати 150 підписів, щоб звільнити уряд, який тягне країну на дно. Вже понад 70 депутатів поставили свої підписи під документом про відставку", повідомляють у "ЄС".

"ЄС" звернулася до колег із фракцій "Голос", "Батьківщина", депутатських груп "За майбутнє" та "Довіра" із закликом долучитись до збору підписів та разом висловити недовіру другому уряду Зеленського.

5 червня представники фракції "Голос" подали на реєстрацію у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Від "Європейської солідарності" підпис поставила Яна Зінкевич.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка збирають підписи за відставку уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі