вівторок, 09 червня 2020 09:21

Зеленський: "Не боюся коронавірусу. Хотів сам заразитися, пропустити через себе"

Зеленський: "Не боюся коронавірусу. Хотів сам заразитися, пропустити через себе"
Володимир Зеленський зізнався, що не боїться коронавірусу. Фото: https://www.facebook.com/zelenskiy95

Президент Володимир Зеленський збирався заразитися коронавірусом і ізолюватися на Банковій. Таку історію він розповів у себе в авто - про це пише "Українська правда".

У розмові Володимир Зеленський відповів на запитання журналіста, чи боїться він нового захворювання.

"Взагалі не боюся коронавірусу. Я хотів на собі пройти цей етап, тобто захворіти коронавірусом. Чому? Щоб людям було легше. Був у нас момент депресії, ми зібралися - і я запропонував: давай я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій, я там посплю і проживу це нормально. Ну, щоб люди розуміли, що це страшно: що ти можеш захворіти, що тобі погано. І я через себе це пропущу і покажу: треба бути ізольованим. Ну, щоб вони зрозуміли, щоб не було депресухи, що це чума. Тому що ми вже забули, як на самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо. І я запропонував", - розповів він історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пропонує закон про першу леді

Зеленський потім пояснив, що оточення зупинило: це "був би перебір", "люди скажуть - це піар". Більше того, сказав президент, сім'я не пробачила б - "сказали б, що я божевільний".

Президент Володимир Зеленський хоче на законодавчому рівні закріпити функції першої леді.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: "Не боюся коронавірусу. Хотів сам заразитися, пропустити через себе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі