пʼятниця, 24 травня 2013 15:15

У Партії регіонів заявили, що не можна піднімати руку на журналістів

У Партії регіонів заявили, що не можна піднімати руку на журналістів
Владислав Лук'янов. Фото: file.liga.net

Партія регіонів переконана, що не можна використовувати фізичну силу проти журналістів. Разом з тим, на її думку, не варто й спекулювати на цій темі.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, коментуючи мовчазний протест журналістів на засіданні Кабінету міністрів та сутички під час мітингів опозиції та "антифашистів".

"Моя принципова позиція і більшості членів Партії регіонів — неприпустимо застосовувати силу до представників засобів масової інформації", - наголосив Лук'янов.

Водночас, за словами "регіонала", наразі існує дуже багато спекуляцій і брехні навколо цих подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада створила ТСК за фактом побиття журналістів

"Давайте поглянемо: кому це було вигідно? Зараз, коли минув тиждень, уже бачимо, що певні політичні сили збирають непоганий політичний врожай", - зазначив політик.

Нардеп нагадав, що "кричить найбільше той, на кому горить шапка".

Нагадаємо, під час акції "Вставай, Україно!" 18 травня у Києві відбувся напад на журналістів: фотографа "Комерсанта" Влада Соделя та кореспондентку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук.

Влада та правоохоронні органи дуже мляво розпочали розслідування інциденту. Внаслідок цього 22 травня, під час засідання уряду журналісти виступили з вимогою розслідувати справу побиття своїх колег бритоголовими молодчиками. Очільник Кабміну Микола Азаров відреагував коротко — наказав позбавити акредитації протестувальників, щоправда пізніше дозволивши їм й надалі бути присутніми на засіданнях Кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів заявили, що не можна піднімати руку на журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі