вівторок, 08 жовтня 2013 05:49

У Партії регіонів порадили Тимошенко визначитися, винна вона чи ні

У Партії регіонів порадили Тимошенко визначитися, винна вона чи ні
Володимир Олійник. Фото: file.liga.net

Ув'язнена екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повинна в першу чергу сама визначитися з тим, чи винна вона чи ні.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник.

Олійник, зокрема, вважає, що Тимошенко апріорі повинна визначитися зі своє винністю, а вже потім подавати прохання про помилування.

"Сама Юлія Тимошенко не звернулася з таким клопотанням. Вона повинна чітко визначитися зі своєю позицією — винна вона чи ні", - відзначив "регіонал".

Нардеп підкреслив, що якщо лідер "Батьківщини" визнає себе винною, то їй слід розрахуватися зі своїми боргами перед державою і відсидіти у в'язниці, як мінімум, половину вироку.

"Якщо Юлія Тимошенко вважає себе винною, то в будь-якому випадку повинні бути враховані певні обставини для помилування Тимошенко Януковичем. Це погашення боргу, а також відбування половини терміну", - уточнив Олійник.

Нагадаємо, ув'язнена колишня прем'єр-міністр 52-річна Юлія Тимошенко заявила, що не проти виїхати лікуватися в Німеччину. Представники моніторингової місії Європарламенту в її справі Пет Кокс і Александр Кваснєвський попросили президента Віктора Януковича помилувати опозиціонерку.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів порадили Тимошенко визначитися, винна вона чи ні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі