пʼятниця, 15 червня 2012 09:28

У Партії регіонів критиків Трудового кодексу обізвали політичними лузерами

У Партії регіонів критиків Трудового кодексу обізвали політичними лузерами
Ярослав Сухий запевняє, що у Трудовому кодексі передбачений 8-годинний робочий день. Фото: ukr.obozrevatel.com

У проекті нового Трудового кодексу відсутні положення про 12-годинні робочі дні, навпаки йдеться про 8-годинний робочий день і 40-годинний робочий тиждень, заявляє народний депутат фракції Партії регіонів, заступник голови комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Ярослав Сухий.

"Не вперше ми чуємо абсолютно абсурдні, безпідставні і, що гірше, безграмотні вислови на адресу проекту нового Трудового кодексу. Хочу нагадати, що проект цього кодексу протягом кількох років проходив обробки і має позитивні відгуки справжніх експертів, які розбираються в міжнародному трудовому праві, організації праці", - сказав депутат, коментуючи заяви про те, що в проекті нового Трудового кодексу встановлюється 12-годинний робочий день, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У найближчому майбутньому новий Трудовий кодекс не приймуть - експерт

"У проекті нового Трудового кодексу немає положення про 12-годинні робочі дні. 131, 132, 133 статті законопроекту встановлюють нормальний робочий час. Йдеться про 8-годинний робочий день і 40-годинний робочий тиждень. Є такі ж, які передбачені в Кодексі законів про працю 1971 року (який перебувє сьогодні в силі — ред.)", - додав він.

"Ми сьогодні маємо справу з дуже негарною поведінкою політичних лузерів, які, намагаючись привернути до себе увагу, абсолютно безпідставно критикують проект нового Трудового кодексу", - зазначив парламентарій.

Крім того, Сухий наголосив, що новий Трудовий кодекс "буде захищати людину праці, відповідати нинішнім реаліям і стану суспільно-трудових і соціально-економічних відносин".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів критиків Трудового кодексу обізвали політичними лузерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі