пʼятниця, 08 лютого 2013 19:42

У нардепа Івана Стойка влада забрала приймальню на рідному окрузі

У нардепа Івана Стойка влада забрала приймальню на рідному окрузі
Стойко каже, що його приймальню захопили за вказівкою голови райдержадміністрації. Фото: Андрій ЯНОВИЧ

Громадську приймальню нардепа від ВО "Батьківщина" Івана Стойка, яку відкрили місяць тому в приміщенні райради Заліщиків (Тернопільська область), на окрузі, де балотувався політик, захопила місцева влада.

Про це Gazeta.ua розповів сам нардеп.

"Трохи більше місяця тому звернувся до районної ради з проханням надати приміщення під приймальню. У них була невелика кімнатка, яку мені й виділили. Я провів прийом громадян, і після цього там працювали мої помічники. Цього тижня знову мав бути прийом, але двері до кабінету виявилися закритими. Хтось зламав наш замок, і поміняв його. Наші ключі не підходили", - розповідає Стойко.

У приміщенні приймальні зберігалися звернення громадян та інші документи нардепа та його помічників. Де вони зараз, і хто захопив кабінет нардеп ще не з'ясував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівського журналіста із дружиною жорстоко побили під рестораном

"Я подав звернення у генпрокуратуру, і вчора слідчі вже працювали в будинку райради. Наскільки мені вдалося дізнатися, приймальню захопили за вказівкою голови райдержадміністрації – Олега Барчука. Це колишній міліціонер, і він звик діяти своїми міліцейськими методами. Відчув себе князьком у районі, таким собі місцевим Януковичем, якому все дозволено. РДА взагалі не має права розпоряджатися приміщенням райради, але Барчук вважає все своєю власністю. Дав наказ захопити кабінет і, наскільки я знаю, туди вже почали переміщувати якихось працівників адміністрації, занесли сейф і меблі. Коли ж справа із захопленням приймальні набула публічності, він утік із роботи і ні мені, ні моїм помічникам із ним зв'язатися не вдалося", - зазначив опозиціонер.

За останніми даними нардепа, "чужий" сейф і меблі з приймальні вже забрали. Однак замок від дверей ще стоїть чужий. Стойко чекає відповіді від прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «У нардепа Івана Стойка влада забрала приймальню на рідному окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі