неділя, 26 лютого 2012 15:15

У Москві знову вийшли проти Путіна: 30 тисяч об'єдналися в "живий ланцюг"
14

Фото: Фото: newsru.com

Сьогодні, 26 лютого, в Москві пройшла акція "За чесні вибори", учасники якої провели флеш-моб "Великий білий круг" на Садовому кільці.

Цей флеш-моб став продовженням багатотисячних акцій протесту "За чесні вибори", що почалися в Москві в грудні минулого року після парламентських виборів.

Сьогоднішня акції від інших відрізнялася тим, що не вимагала узгодження з московською владою. Тому захід пройшов без гасел, промов, плакатів, транспорантів та іншої мітингувальної атрибутики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві почався мітинг за Путіна

Практично на всіх відрізках Садового кільця "живий ланцюг" символічно замикався на тротуарах, без виходу на проїжджу частину.

За словами організаторів, в акції взяли участь майже 30 тис. людей.

У Головному управлінні МВС по Москві повідомили, що порушень громадського порядку немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Путіним у його рідному місті знущались тисячі людей

До заходу приєдналися і лідери опозиції - Борис Нємцов, Борис Акунін, Сергій Пархоменко, Євгенія Чирикова, Олексій Навальний.

Одночасно біля багатьох кільцевих станцій метро активісти прокремлівських молодіжних рухів роздавали своїм прихильникам сердечка з написами "Путін любить всіх". А на деяких будинках, що виходять на Садове кільце, були вивішені банери з написами "За Путіна. І все".

Зараз ви читаєте новину «У Москві знову вийшли проти Путіна: 30 тисяч об'єдналися в "живий ланцюг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

121

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі