четвер, 25 лютого 2010 11:20

У Львові передумали показувати інавгурацію Януковича (ФОТО)

У четвер вранці на тролейбусних зупинках у Льові з"явилися біло-блакитні глянцеві листівки формату А-4 із написом "Тому що повні штани", поруч намальоване велике біле яйце. Схожі листівки розповсюджувалися як пародія на політичну рекламу Януковича перед президентськими виборами 2004 року.

Львівська Молодіжна організація Партії регіонів планувала транслювати інавгурацію новообраного президента Віктора Янукович на великому екрані біля пам"ятника Шевченкові у центрі міста. Та у середу ввечері передумали.

Напередодні голова Львівської обласної молодіжної громадської організації "Союз молоді регіонів України" Юрій Березовський повідомив, що у міській раді не хотіли, щоб проводили цей захід. Мовляв, будуть якісь провокації.

"За Віктора Федоровича у Львівській області проголосувало близько 100 тисяч осіб. Багато львів"ян хотіли би подивитися на інавгурацію саме у такому режимі", - сказав він.

25 лютого трансляцію відмінили.

"В останню хвилину були змушені відмовитися від встановлення екрану для трансляції інавгурації президента, - пояснивБерезовський. - Коли до міської ради подали заявку на встановлення екрану, одразу дві політичні організації - "Разом" та молодіжна "Свобода" - заявили про проведення у цьому ж місці масових заходів. Ми побоялися провокацій: під час присяги люди почали б щось кричати, непристойне вигукувати, могли виникнути конфлікти. Ми не хотіли псувати таке велике свято".

У міській організації "Свободи" заперечують, що від них надходили заявки про мітинг.

Фото: Ігор Хомич/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові передумали показувати інавгурацію Януковича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі