середа, 06 лютого 2013 09:12

Спецтема: Луценко за ґратами

У Луценка немає ніякої кровотечі - тюремники

У Луценка немає ніякої кровотечі - тюремники
Тюремники запевняють, що Луценко вже навіть не у медичній частині колонії. Фото: fakty.ictv.ua

У екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не було виявлено кровотечі, заявив заступник керівника медичного департаменту Державної пенітенціарної служби України (ГПтС) Зураб Малазонія під час зустрічі з представниками оппозіціі. Як повідомляє в середу прес-служба ДПтС, Малазонія сказав, що маніпуляція, яку провели Луценко в клініці "Оберіг" пройшла успішно, і у нього не було виявлено кровотечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко має не достатню кількість хвороб, аби вийти на волю за станом здоров'я - правозахисник

"Згідно аналізам, проведеним 29 січня, у Луценка не було виявлено ніяких кровотеч і згідно з висновками лікарів, він перейшов на медикаментозне лікування", - зазначив Малазонія.

"Відповідно, його виписали, і сьогодні він отримує медикаменти і навіть відмовився від перебування в медичний частини колонії", - уточнив він.

За словами Малазоніі хвороба, яку Луценко хоче прооперувати, не є загрозою його життю і була виявлена ??ще давно.

"Він був дообстежений згідно його прохань. У нього був виявлений рецидив, який було діагностовано в 1980 році, тобто 33 роки тому ... І це вже його бажання оперуватися чи ні", - зазначив Малозонія.

За даними прес-служби, у відповідності зі словами Малозоніі, в подальшому перебуванні Луценко на стаціонарному лікуванні не було необхідності.

За інформацією Державної пенітенціарної служби України, 30 січня, Луценко був виписаний лікарями Київської універсальної медичної клініки "Оберіг" із стаціонару. Згідно інформації, після проведення запланованої маніпуляції лікарі виробили відповідні рекомендації щодо подальшого амбулаторному лікуванню Луценко, яке повинно здійснюватися медперсоналом Менської виправної колонії в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко попросив у Кокса та Кваснєвського дати Україні шанс

Екс-глава МВС відбуває покарання за скоєння ряду посадових злочинів в Менської колонії (Чернігівська обл.) З кінця серпня 2012 року.

В кінці грудня 2012 року він погодився на операцію з видалення поліпа в кишечнику, яку планувалося провести в перших числах січня. За словами прес-секретаря партії "Народна самооборона" Лариси Сарган, екс-глава МВС лікувався за свій рахунок в київській приватній клініці.

Київська універсальна медична клініка "Оберіг" погодилася прийняти Луценко для проведення планового медичного втручання 21 січня. Екс-міністра доставили в клініку 20 січня. 23-го числа стало відомо, що Ю.Луценко прооперували.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка немає ніякої кровотечі - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі