вівторок, 14 березня 2023 21:24

У Кремлі заявили, що "не вступали в контакт" з американським безпілотником

У Кремлі заявили, що "не вступали в контакт" з американським безпілотником
Російське міноборони заявило, що винищувачі "не вступали в контакт" з американським безпілотником. Фото: East News

Російське міністерство оборони заявило, що їхні винищувачі Су-27 не мають стосунку до падіння американського безпілотника MQ-9 Reaper у Чорному морі.

Росіяни заявили, що безпілотник летів в районі тимчасово окупованого Криму.

Також заявили, що безпілотник летів із вимкненими транспондерами "з порушенням меж району тимчасового режиму використання повітряного простору".

Сказали, що "підняли у повітря винищувачі зі складу чергових по ППО сил", а американський безпілотник "перейшов у некерований політ із втратою висоти і зіткнувся з водною поверхнею", заявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ показала, як горить російська техніка

Російське міноборони заявило, що винищувачі "не вступали в контакт" із безпілотним літальним апаратом і "повернулися на аеродром базування".

14 березня російський винищувач Су-27 збив американський безпілотник MQ-9 над Чорним морем, повідомило Європейське командування Збройних сил Сполучених Штатів Америки. Державний департамент США викликав російського посла.

Координатор Ради національної безпеки Білого дому зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі сказав, що президент США Джозеф Байден поінформований про інцидент.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі заявили, що "не вступали в контакт" з американським безпілотником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі