пʼятниця, 05 січня 2024 12:30

Спецтема: Війна Росії проти України

У Держдепі США зробили гучну заяву про кінець війни для України

У Держдепі США зробили гучну заяву про кінець війни для України
У Держдепі вважають, що Україна вийде з війни незалежною і сильною державою. Фото: pixabay.com

Україна вийде з війни проти РФ незалежною, сильною та орієнтованою на Захід державою.

А також із покращеною економікою, заявив речник Держдепу Метью Міллер під час брифінгу, передає Gazeta.ua.

"На полі бою відбуватимуться події як в один, так і в інший бік, де кожна сторона здобуватиме або втрачатиме територію. Але якщо поглянути на кінцеву мету цієї війни, то цілком очевидно, що Україна вийде з неї незалежною, сильною, із покращеною економікою", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін уже зазнав невдачі в Україні - Держдеп США

Міллер нагадав, що РФ від самого початку хотіла, аби Україна не просто орієнтувалася на Схід, а щоб вона була частиною Росії.

"Люди часто забувають про реальні ставки у цій війні та про те, якою була справжня мета Володимира Путіна, а також чого Україна насправді досягла і чого вона продовжує досягати. Пам'ятайте, що Путін розпочав цю війну як війну за тотальне завоювання, у якій хотів захопити всю Україну", - додав політик.

Переваги армії Російської Федерації - це повітряні сили та велика кількість людей. Недоліками є слабкі лідерство, моральний дух та неспроможність воювати на землі. РФ не має проблем з людськими ресурсами, заявив координатор Ради національної безпеки Білого дому адмірал Джон Кірбі.

Зараз ви читаєте новину «У Держдепі США зробили гучну заяву про кінець війни для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі