вівторок, 31 травня 2011 17:58

Тяжка праця у Раді: Хара розважав нардепів фотографіями онука
21

Фото: Фото: Тарас Подолян

Сьогодні Верховна Рада України провела чергове засідання. Зранку до числа народних обранців від Партії регіонів увійшли Сергій Баранов-Мохорт та Сергій Пачесюк. Спікер Володимир Литвин привітав нових парламентарів та побажав їм плідної законотворчої роботи на благо українського народу.

Близько 11-ї години депутати від фракції БЮТ залишили сесійну залу одразу після виступів лідера парламентських "тимошенківців" Івана Кириленка та його колеги з НУ-НС Миколи Мартиненка. Ті закликали Раду проголосувати за постанову про заслуховування генпрокурора Віктора Пшонки щодо ситуації у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Згодом Рада таки ухвалила постанову про запрошення на звіт щодо кримінальних справ проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко та Луценка.

Близько 13-ї години голова парламентського Комітету Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Валерій Бевз визнав, що через корупцію Україні до Європи ще далеко. Вважає, що для ефективної боротьби проти корупції необхідно вирішити питання про конфлікт інтересів, визначити поняття "хабар".

Ключовим же рішенням Ради сьогодні було зняття з розгляду законопроект про пенсійну реформу. Як вважають, це дає привід віце-прем'єр-міністру, міністру соціальної політики Сергію Тігіпку подати у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Тяжка праця у Раді: Хара розважав нардепів фотографіями онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі