вівторок, 31 травня 2011 14:18

Рада дала привід Тігіпку піти у відставку

Рада дала привід Тігіпку піти у відставку

Верховна Рада на прохання Кабміну зняла з розгляду законопроект про пенсійну реформу.

За відповідне рішення проголосував 251 парламентар.

Після завершення розгляду документу, спікер парламенту Володимир Литвин повідомив доопрацювати законопроект парламент попросив Кабінет міністрів.

Водночас керівник парламенту не виключив, що після повернення цього документу "епопею з пенсійною реформою не буде завершено".

Законопроект про пенсійну реформу, як відомо, передбачає поступове підвищення пенсійного віку для жінок. Крім того, документом передбачено підвищення пенсійного віку для низки категорій держслужбовців.

Раніше віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прогнозував, що Рада розгляне законопроект про пенсійну реформу в кінці травня-початку червня.

25 березня Тігіпко заявив, що має намір піти у відставку у випадку, якщо пенсійна реформа не буде ухвалена парламентом до серпня, зважаючи, що у пленарному режимі парламенту залишилося працювати трохи більше двох тижнів цього не буде

Зараз ви читаєте новину «Рада дала привід Тігіпку піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі