середа, 28 серпня 2013 13:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов каже, що Тимошенко мріє лікуватися в Україні

Турчинов каже, що Тимошенко мріє лікуватися в Україні
Фото: tsn.ua

Заступник голови політради "Батьківщини" Олександр Турчинов повідомив, що однопартійці ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко добиваються не лікування свого лідера за кордоном, а її звільнення, після чого вона зможе вилікуватися і в Україні.

Про це в ефірі "Радіо Свобода" у середу він заявив, відповідаючи на запитання, чи не соромно однопартійцям Тимошенко добиватися її лікування за кордоном у той час, коли переважна частина українських жінок і дітей не мають такої можливості.

"Мені зрозумілі ваш сарказм і образа. Справа в тому, що Юлія Володимирівна все робила у своєму житті для того, щоб наші жінки могли гідно лікуватися в Україні. Більше того, Юлія Володимирівна також мріє лікуватися в Україні, але лікуватися як вільна людина", - сказав Турчинов.

За словами соратника Тимошенко, основна проблема полягає не в хворобі лідера опозиції, хоча це створює реальну небезпеку для її життя, а в тому, що "людина знаходиться за гратами".

"І ми вимагаємо не лікувати Тимошенко, ми вимагаємо, в першу чергу, звільнити Тимошенко. І тоді вона, як будь-яка людина в Україні, я думаю, знайде можливість вилікувати ті проблеми, які вона отримала за гратами", - підсумував Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов каже, що Тимошенко мріє лікуватися в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі