неділя, 03 березня 2024 22:12

Трамп виграв кокуси ще у трьох штатах: все визначить супервівторок

Трамп виграв кокуси ще у трьох штатах: все визначить супервівторок
Колишній президент США Дональд Трамп переміг на внутрішньопартійних виборах (кокусах) Республіканської партії ще в трьох штатах. Фото: Getty Images

Колишній президент США Дональд Трамп переміг на внутрішньопартійних виборах (кокусах) Республіканської партії ще в трьох штатах.

Трамп переміг у Мічигані, Міссурі та Айдахо. Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що скрізь експрезидент із великим відривом обійшов свою головну суперницю - колишнього губернатора Південної Кароліни Ніккі Гейлі. І це останній великий захід у передвиборчій кампанії Трампа перед так званим Супервівторком - 5 березня кокуси відбудуться одночасно в 15 штатах і на одній території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп випереджає Байдена у семи штатах - опитування

Якщо Ніккі Гейлі не зможе здобути перемогу під час Супервівторка (що виглядає вкрай малоймовірним на поточний момент), тоді Трампа майже гарантовано буде обрано єдиним кандидатом від Республіканської партії на виборах президента США.

Після цього від крісла президента його відокремлюватиме лише чинний президент Джо Байден, який за всіма рейтингами поступається своєму попереднику.

Самі ж президентські вибори відбудуться на початку листопада, а їхній переможець вступить у президентські повноваження в січні 2025 року.

У США за результатами експертно-наукового опитування визначили Дональда Трампа найгіршим президентом країни за всю історії.

Він став останнім у рейтингу президентської величі. Результати дослідження опублікував на своєму сайті професор політичних наук Університету Г'юстона Брендон Роттінгаус.

Експертно-наукове опитування Presidential Greatness Project, яке фіксує ставлення наукової спільноти США до президентів країни, визначило Трампа останнім у рейтингу президентської величі.

Зараз ви читаєте новину «Трамп виграв кокуси ще у трьох штатах: все визначить супервівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі