пʼятниця, 26 березня 2010 11:08

Томенко радить НУНС змінити Мартиненка на Кириленка

Томенко радить НУНС змінити Мартиненка на Кириленка

Один з лідерів БЮТ, заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що "єдиний для НУ-НС шанс не перетворитися на фракцію з "технічного підголоску" більшості – обрати нового керівника в особі В"ячеслава Кириленка".

Про це Томенко заявив в інтерв`ю "Лівому берегу".

Томенко вважає, що "після всього Миколі Мартиненку складно буде утриматися на посту керівника фракції "Наша Україна – Народна самооборона".

На думку політика, Мартиненка можуть змінити, і "найбільш вірогідна альтернатива – В"ячеслав Кириленко, його можуть підтримати не менш як 40 депутатів".

"Вважаю, єдиний для НУ-НС шанс не перетворитися на фракцію з "технічного підголоску" більшості – обрати нового керівника в особі В"ячеслава Кириленка як носія національно-демократичної ідеології. Думаю, ми переконуватимемо колег піти саме цим шляхом. Група Кириленка – єдина ідеологічна у "помаранчевій" фракції. Інші – прагматичні, спиралися або на адмінресурс, або на гроші", - сказав Томенко.

За його словами, про об`єднану парламентську опозицію можна буде говорити, якщо ми порозуміємося з групою Кириленка. І якщо відповідне рішення ухвалить фракція НУ-НС.

Томенко переконаний: "Формуючи опозицію, ми не маємо уподібнюватися Партії регіонів – порушувати регламент. Звичайно, про союзництво можуть заявити окремі політичні сили, але краще, щоб відповідне рішення ухвалила фракція", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко радить НУНС змінити Мартиненка на Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі