понеділок, 15 лютого 2010 11:40

Томенко не бачить можливості створення ідеологічної коаліції

Томенко не бачить можливості створення ідеологічної коаліції
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко не бачить можливості створення ідеологічної коаліції, яка буде системно діяти тривалий час.

На його думку, мова йде лише про прагматичну коаліцію одноразового використання.

Томенко пояснив, що під цим терміном він має на увазі об"єднання депутатських фракцій і партій або депутатів для вирішення своїх кадрових питань.

"Під одноразовим використанням я розумію те, що, швидше за все, повна згода у такій коаліції буде лише при голосуванні за формування уряду та низку ключових призначень, натомість, при розгляді законопроектів, в залежності від їх ідеологічного спрямування, ця коаліція не буде діяти стабільно і системно", - сказав Томенко.

На думку віце-спікера, коли мова йтиме про світоглядні питання гуманітарного характеру частина депутатів "Нашої України" їх не буде підтримувати, натомість 226 голосів забезпечить фракція комуністів, в економічних питаннях синхронне голосування буде забезпечене Партією регіонів, блоком Литвина, "Нашою Україною".

Водночас, Томенко наголосив, що за будь-яких обставин мало вірить у те, що нинішній склад парламенту пропрацює весь термін, відведений йому до 2012 року, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Томенко не бачить можливості створення ідеологічної коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі