четвер, 08 квітня 2010 09:10

Тимошенко в ГПУ нічого не розповіла

Тимошенко в ГПУ нічого не розповіла
У Генеральній прокуратурі залишилися невдоволені поясненнями лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо заяв про тиск на суддів Конституційного Суду в справі про легітимність коаліції "Стабільність і реформи", повідомляє "КоммерсантЪ-Украина".

"На наше конкретне питання, хто їй розповів (про підкуп суддів КС), вона відповіла в загальних висловлюваннях, що якісь народні депутати, але ніякої конкретики не вказала", - сказав заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев.

На запитання журналіста: "Невже вона і вам прізвища не назвала?", представник Генпрокуратури відповів негативно.

"Ні. Сказала тільки, що про це знає вся Верховна Рада. А коли ми попросили назвати прізвище конкретного народного депутата, відповіла, що про це й так усі знають, тому ідіть і питайте всіх, а я як лідер партії маю право на власну політичну позицію", - розповів Кудрявцев.

"Вона принесла якісь звернення, але так їх і не залишила - тільки рішення Конституційного Суду і більше нічого", - додав заступник генпрокурора.

Нагадаємо, 7 квітня лідер БЮТ Юлія Тимошенко півтора години свідчила у Генпрокуратурі щодо своїх заяв про тиск на суддів Конституційного Суду.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко в ГПУ нічого не розповіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі