субота, 13 серпня 2011 14:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко розповіла європейським ЗМІ, що її можуть вбити у в'язниці

Тимошенко розповіла європейським ЗМІ, що її можуть вбити у в'язниці

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася з письмовою заявою до впливового європейського інтернет-видання "EUobserver". У ньому, як повідомив сьогодні цей сайт, вона висловила "побоювання, що її можуть вбити у в'язниці".

"Звичайно, я побоююся (за свою безпеку - ред.). Мені відома сталіністська приказка, що немає людини - немає проблем. Занадто багато було "випадковостей" в минулому", - зазначила Тимошенко, відповідаючи на питання видання, чи не боїться вона за свою особисту безпеку.

Тимошенко також заявила, що не вважає суд над собою законним і справедливим.

"Я не визнаю законність цього суду", - зазначила вона, додавши, що, на її думку, "це показовий процес, де вердикт був написаний заздалегідь".

Ця заява була спрямована Тимошенко онлайн-виданню перед засіданням у п'ятницю Апеляційного суду Києва, який відмовився розглядати клопотання про її звільнення з Лук'янівського СІЗО.

Нагадаємо, Тимошенко звинувачується в перевищенні службових повноважень при підписанні в 2009 році газових контрактів з Росією.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла європейським ЗМІ, що її можуть вбити у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі