пʼятниця, 05 серпня 2011 15:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко про свій арешт: вони можуть зробити все

Тимошенко про свій арешт: вони можуть зробити все

Микола Азаров патронує корупційну структуру "РосУкрЕнерго".

Про це на брифінгу у Печерському суді розповіла екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

"Показовий також той факт, що на засідання суду він прийшов з одним з тіньових засновників "РосУкрЕнерго" Юрієм Бойком. Останній навіть намагався зайти до залу, щоб допомогти прем'єру пояснювати цю корупцію. Показовим є той факт, що звинувачення хором знімало всі питання стосовно "РосУкрЕнерго". Це викликало подив у послів іноземних держав, які перебували у залі", - додала вона.

За її словами, мовчання Азарова на питання про "РосУкрЕнерго" свідчить про те, що він є співучасником усіх незаконних оборудок у газовій сфері.

Екс-прем'єр також не виключила, що суд може ухвалити рішення про її арешт.

"Цей суд і ця прокуратура є показовими. Очевидно що суд обслуговує корупцію, а прокуратура через незручні питання Азарову одразу заявила про зміну запобіжного заходу на арешт. Зараз у Януковича та його оточення є певне сп'яніння від права сили. Вони забули, що таке сила права",  - підкреслила вона.

"Зараз вони мають стільки влади, що можуть зробити все. Питання не в тому чи мене арештують, а в тому за що мене можуть арештувати...За те, що я боролася і видалила корупцію в газовій сфері? За те, що ми отримали нормальні ділові стосунки з Росією. Чи може за те, що я як лідер опозиції здатна поставити їх на місце і я поставлю їх на місце. Потрібен лише час для об'єднання з суспільство після чого ми зможемо дати відсіч", -резюмувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про свій арешт: вони можуть зробити все». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі