четвер, 19 квітня 2012 19:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко потребує термінове психосоматичне лікування - німецькі лікарі

Тимошенко потребує термінове психосоматичне лікування - німецькі лікарі
МОЗ України оприлюднило висновки медиків, які навідали екс-прем'єра 13 квітня. Фото: segodnya.ua

Німецькі лікарі клініки "Шаріте" вважають, що екс-прем'єру України Юлії Тимошенко необхідно термінове психосоматичне лікування.

Як повідомляє прес-служба МОЗ України, про це йдеться в офіційних висновках німецьких лікарів про можливості лікарні "Укрзалізниці" № 5 в Харкові за результатами візиту 13 квітня 2012 року.

"Окремим моментом в лікуванні Ю. Тимошенко, як зазначили німецькі фахівці, повинні стати питання психологічного характеру, пов'язані з довірою Ю.Тимошенко українським лікарям. Для лікування такого типу хвороб, як відзначають німецькі фахівці, важливий психосоматичний компонент. У документі вказується, що виходячи з історії хвороби Тимошенко, існує термінова необхідність психосоматичного лікування", - цитує МОЗ висновки німецьких лікарів.

Раніше директор берлінської лікарні "Шаріте" професор неврології Карл Макс Айнхойпль в інтерв'ю "Російській газеті" розповів про сильні болі, які відчуває Тимошенко через хребетну грижу. Він додав, що будь-який біль має спочатку психосоматичний компонент, екс-прем'єр піддана особливому стресу, вона відчуває більше страху, ніж нормальний ув'язнений.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко потребує термінове психосоматичне лікування - німецькі лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі