пʼятниця, 10 квітня 2009 08:36

Тимошенко поговорила з Путіним про важливе

Тимошенко поговорила з Путіним про важливе
Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін і глава українського уряду Юлія Тимошенко в телефонній розмові обговорили можливі нові терміни проведення міждержавних консультацій на рівні голів урядів двох країн.

Про це повідомив журналістам прес-секретар прем"єр-міністра Російської Федерації Дмитро Пєсков.

"У розмові обговорювалися різні питання торговельно-економічної співпраці Росії та України, підсумки зустрічі міністрів енергетики двох країн, що відбулася днями, а також можливі нові терміни проведення відкладених раніше міждержавних консультацій на рівні голів уряду двох країн", - сказав Пєсков.

У розмові обговорювалися різні питання

Раніше повідомлялося, що прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко виступає за гармонійні відносини України з Росією, проте має намір відстоювати в цих відносинах український національний інтерес .

Раніше засідання Міжурядового економічного комітету Українсько-російської комісії планувалося провести 8 квітня в Москві за участю прем"єр-міністрів двох країн - Володимира Путіна та Юлії Тимошенко.

24 березня в прес-службі Кремля, посилаючись на президента Російської Федерації Дмитра Медведєва, заявили, що Росія переносить міжурядові консультації з Києвом через газову декларацію України та ЄС, підписану 23 березня в Брюсселі за підсумками Міжнародної інвестиційної конференції з модернізації української газотранспортної системи.

За матеріалами УНІАН, Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поговорила з Путіним про важливе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі