субота, 12 листопада 2011 18:19

Тимошенко з камери СІЗО побачила у небі повітряні кульки від прихильників

Тимошенко з камери СІЗО побачила у небі повітряні кульки від прихильників

Сьогодні, під стінами Лук'янівського СІЗО прихильники лідера партії "Бітьківщина" Юлії Тимошенко влаштували для ув'язненої несподіванку. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Мітингувальники з ліхтариками, які мають форму серця, вишикувались перед Лук'янівським СІЗО, утворивши слово "Юля". Після цього вони випустили чотири в'язанки повітряних кульок, наповнених гелієм. До кожної причепили по червоному ліхтарику. Нардеп Юрій Одарченко пояснив, що це зроблено для того, аби Тимошенко побачила з вікна своєї камери.

Перед присутніми виступили "бютівці" Андрій Павловський, Одарченко, Олег Тищенко та депутат Київради Олександр Бригінець. Вони висловили впевненість, що нинішня влада обов'язково впаде під тиском суспільства і Тимошенко вийде на свободу.

Близько 200 мітингувальників під стінами СІЗО скандували "Юлі — волю", "Банду геть!". Серед них молодь і люди середньго віку, але більшість - пенсіонери. Неподалік від будівлі припаркований автобус з "беркутівцями".

Наприкінці мітингу прихильники Тимошенко заспівали гімн України. Після цього Одарченко подякував усім, хто прийшов підтримати Тимошенко і попросив прийти до СІЗО 27 листопада — у день народження Тимошенко, аби її привітати.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко з камери СІЗО побачила у небі повітряні кульки від прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі