четвер, 26 травня 2011 13:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко хочуть знищити як Карфаген - експерт

Тимошенко хочуть знищити як Карфаген - експерт

Основна мета влади у переслідуванні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко "карфагенська" - опозиція на чолі із нею має бути зруйнованою. Здійснити це можливо юридичним шляхом, довівши, що саме Тимошенко винна у підписанні невигідних газових угод із Росією.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Вадим Карасьов.

На його думку, це владі потрібно з двох причин.

"По-перше, щоб потім можна було сказати, що саме Тимошенко є винуватицею у переорієнтації України на Митний союз із РФ, а не нинішня влада. По-друге, щоб саме на Тимошенко можна було звалити усі проблеми, які країну уже настигли, і які ще очікуються у комунально-побутовій і соціальній сферах", - уточнив Карасьов.

За словами експерта, решта цілей влади є вже додатковими і неголовними завданнями.

"Головне завдання у справі Тимошенко карфагенське: опозиція у форматі 2000-х років на чолі із Тимошенко має бути зруйнована, знищена. Їй на зміну має прийти інша опозиція, яка повинна не скільки боротись проти влади і бути їй альтернативою, скільки демонструвати те, що Україна не зрушила з демократичного шляху. Опозиція формату помаранчевої епохи має бути маргіналізована і забита", - припустив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хочуть знищити як Карфаген - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі