вівторок, 13 грудня 2016 09:30

Тимчук назвав головну небезпеку від скандальних переговорів у Мінську

Тимчук назвав головну небезпеку від скандальних переговорів у Мінську
ictv.ua

В Україні немає механізму позбавлення народного депутата доступу до державної таємниці.

Про це в Facebook написав народний депутат Дмитро Тимчук.

"Велике питання - кому і що розповідає Савченко, маючи як народний депутат і член Комітету ВР з нацбезпеки та оборони доступ до даних всіх ступенів секретності в Україні. Проблема не тільки в Савченко - взяти, наприклад, також члена Комітету ВР Богуслаєва, який з російськими "партнерами" контактує частіше, ніж з колегами по Раді. Про що ці панове розмовляють із путінськими посіпаками? Чиї завдання виконують, маючи чинні депутатські повноваження, щоб впливати на всю сферу нацбезпеки і оборони нашої держави? Загадка", - зауважив він.

За словами Тимчука, українське законодавство не ділить народних депутатів на патріотів і "групу ризику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко не боїться повторити долю Новинського

"Тим паче: навіть депутат-утікач, який втік з України, але не позбавлений мандата, має законне право звертатися до наших держструктур і отримувати секретну інформацію. Чи варто говорити, наскільки це небезпечно, особливо в умовах війни", - пояснив він.

"Звертатимуся до керівництва Комітету ВР з проханням організувати таке обговорення якомога швидше", - резюмує нардеп.

Народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. За інформацією ЗМІ, зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Тимчук назвав головну небезпеку від скандальних переговорів у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі