вівторок, 13 грудня 2016 01:18

Савченко не боїться повторити долю Новинського

Савченко не боїться повторити долю Новинського

Народний депутат Надія Савченко заявила, що не боїться зняття із себе депутатської недоторканості через переговори з терористами ЛНР та ДНР. Про це вона сказала в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Я перша натисну кнопку, щоб її зняти. Бо вважаю, що недоторканність потрібно зняти з усіх депутатів. Я пройшла суд в Росії, і не боюся суду в Україні. Просто, як після цього буде виглядати Україна, я не знаю", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Новинського зняли недоторканність

Савченко зауважила, що їй прикро чути про те, що її зустріч із представниками так званих ДНР і ЛНР є легалізацією цих незаконних формувань.

"Я просто тоді не знаю, як я взагалі вирвалася з полону, якщо вони три роки займалися просто тим, щоб не допустити легалізації. А я хочу надалі займатися тим, щоб повернути всіх наших людей живими і оцінку моєї діяльності надасть народ, як і всіх депутатів, на наступних виборах", - сказала вона.

Раніше у "Батьківщині" заявили, що проти переговорів із терористами, і що народний депутат Надія Савченко не координує свої дії з фракцією та партією. За словами лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, у зв'язку із проведенням Савченко переговорів із бойовиками буде зібрано засідання фракції, на якому серед іншого може бути порушено питання щодо її виключення.

Нагадаємо, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Савченко не боїться повторити долю Новинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі