субота, 15 грудня 2012 08:24

Табалов: "Я не поміняв свої політичні переконання"

Табалов: "Я не поміняв свої політичні переконання"
Табалови таки склали присягу. Фото: ua.golos.ua

Олександр та Андрій Табалови прийняли присягу народних депутатів України

Про це в ефірі "Шустер Live" сказав сам Олександр Табалов.

Він розповів: "Ми були присутні при присязі Нас, до речі, два дні розшукували по парламенту, де ж ми знаходимося. Так ми насправді знаходилися в правому куті. Нас туди заштовхали, загнали колеги зі "Свободи".

Водночас, Табалов запевнив, що у присязі, яку він підписав перед виборчою кампанією як кандидата у народні депутати від Обєднаної опозиції, не йшлося про входження до фракції.

"Я відповідаю за свої слова. Я б склав мандат, якщо б в присязі написано було, та я не поміняв свої політичні переконання... Але як людина, яка займається багато років бізнесом, я скажу, що якщо я виконую всі зобов'язання, а переді мною їх просто не те, що не виконують, а намагаються мене вивести, я природно, нічим не зобов'язаний. Я свої зобов'язання перевиконав", - переконаний Табалов.

Відповідаючи на запитання, коли він зрозумів, що опозиція слабка, депутат зазначив: "Коли почалися розміни, договори, це вже не опозиція, це вже зовсім інший формат взаємин".

Зараз ви читаєте новину «Табалов: "Я не поміняв свої політичні переконання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі