вівторок, 29 січня 2013 13:52

"Свобода" та антифашисти проведуть мітинг в Одесі попри заборону суду

"Свобода" та антифашисти проведуть мітинг в Одесі попри заборону суду
Фото: obozrevatel.com

Одеський окружний адміністративний суд заборонив проведення в центрі Одеси у вівторок маршу до дня пам'яті героїв Крут і акцій, спрямованих на його протидію, повідомили в департаменті інформації і зв'язків з громадськістю Одеської міськради. Відповідне рішення суд прийняв у зв'язку з тим, що заявки на проведення акцій в один час і в одному місці подали кілька організацій різного політичного спрямування.

Разом з тим, ні в Одеській організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", ні в проросійської організації "Молодіжне єдність" від акцій відмовлятися не мають наміру.

Зокрема в "Свободі" заявили, що як і раніше мають намір вивести близько 500 осіб. Проте вже не для проведення маршу, а для зустрічі з народним депутатом від ВО "Свобода" Павлом Кириленком.

"Молодіжна єдність" також має намір провести свою акцію по спалюванню прапора ОУН-УПА. Правда, в акції братимуть участь всього 50 осіб.

У міліції про реакцію на майбутні акції поки не говорять.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" та антифашисти проведуть мітинг в Одесі попри заборону суду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі