субота, 27 листопада 2010 12:06

Суд заборонив мітингувати в центрі Києва до 3 грудня

Суд заборонив мітингувати в центрі Києва до 3 грудня

Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення мирних зборів організаціям і громадянам у центрі столиці з 27 листопада по 3 грудня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в суботу.

За даними прес-служби, міська влада звернулася до суду у зв'язку з офіційним візитом іноземних гостей з 1 по 3 грудня, а також у зв'язку з відповідними зверненнями Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві та Управління держохорони.

Суд заборонив проведення акцій громадської організації "Корчувате - наш дім" (Корчувате - селище на території Голосіївського району столиці - ред.), Групі підприємців, голові асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, директору центру проблем підприємництва.

Акції заборонені на столичних вулицях: Банковій, Хрещатик, Різницькій, Грушевського, Інститутській, Московській, а також на Європейській, Михайлівській та Софійській площах.

Раніше суд виніс таке ж рішення - проводити мирні зібрання в центрі Києва заборонялося до 27 листопада.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив мітингувати в центрі Києва до 3 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі