пʼятниця, 26 листопада 2010 21:38

Підприємці вимагають від Януковича виборів Ради у 2011 році

Підприємці вимагають від Януковича виборів Ради у 2011 році

Підприємці вимагають від влади провести дострокові парламентські вибори у березні 2011 року.

Про це в прямому ефірі одного з українських телеканалів заявив один з організаторів протесту підприємців Євген Шаповаленко, розповідаючи про зустріч з заступником голови Адміністрації президента Іриною Акімовою.

"Переговорна група у складі 10 людей провела зустріч з заступником голови Адміністрації президента Іриною Акімовою. Ми чітко їй висловили свої вимоги. Це - вето президента на Податковий кодекс, відставка тих, хто написав такий кодекс. І третє - це чергові парламентські вибори, відповідно до Конституції, 27 березня 2011 року", - зауважив він.

У свою чергу, присутня у студії нардеп від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що підприємців на Майдані використовують політики.

"Це те, про що ми попереджали. Підприємців почали використовувати політики. Говорять про чергові вибори, хоча розуміють, що виборів не буде, тому що є рішення Конституційного суду про те, що вибори мають відбуватися у 2012 році", - зазначила політик.

Зі свого боку представники підприємців категорично спростовують звинувачення в політичній заангажованості, зазначаючи, що передумови до Майдану створила влада.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці вимагають від Януковича виборів Ради у 2011 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі