середа, 21 листопада 2012 17:28

Суд викликав Мельниченко на допит у справі головного фігуранта справи про вбивство Гонгадзе

Суд викликав Мельниченко на допит у справі головного фігуранта справи про вбивство Гонгадзе
Фото: donbass.ua

Печерський районний суд Києва прийняв рішення допитати екс-майора Держохорони Миколу Мельниченка як свідка у справі екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача і викликав його на допит на 11.00 в четвер.

Як повідомила представник інтересів у суді вдови журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, вона заявила відповідне клопотання і суд його задовольнив.
"Суд задовольнив клопотання, суд викликав Мельниченко на допит у четвер, 22 листопада, на 11.00", - зазначила Теличенко.

Як стало відомо, Мельниченко планує прийти в суд і дати свідчення. Раніше екс-майор Держохорони неодноразово заявляв, що готовий дати свідчення по ряду резонансних справ і зокрема, у справі Пукача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гонгадзе вимагає допитати Кучму, Литвина та Мельниченка

Нагадаємо, в листопаді 2000 року в парламенті були оприлюднені аудіозаписи, які підтверджують причетність колишнього президента Леоніда Кучми до зникнення Гонгадзе. Ці записи нібито зробив Мельниченко. Однак Записи Мельниченка суд не визнав доказом у справі про вбивство Гонгадзе.

Зараз ви читаєте новину «Суд викликав Мельниченко на допит у справі головного фігуранта справи про вбивство Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі