середа, 07 серпня 2024 03:52

Суд арештував закордонний паспорт і низку особистих речей Фаріон

Суд арештував закордонний паспорт і низку особистих речей Фаріон
Суд заарештував білизну і закордонний паспорт Фаріон. Фото: РБК

Галицький районний суд Львова арештував закордонний паспорт вбитої мовознавиці Ірини Фаріон, а також низку інших особистих речей.

Арештовано майно, яке було виявлено та вилучено під час проведення огляду ординаторської відділення невідкладної медичної допомоги лікарні, повідомляють "Українські новини" з посиланням на судові матеріали

Арештовано жіночу шкіряну сумку бежевого кольору, у якій містився мобільний телефон марки Самсунг у чохлі фіолетового кольору, паспорт громадянина України для виїзду закордон виданий на імʼя Ірини Фаріон, набір для шиття, звʼязку із 5 ключів із чохлом рожевого кольору, чохол синього кольору з окулярами, гребінець, ручка, олівець, звʼязка із двох ключів та магнітним ключем та брелком у вигляді собаки, зарядний пристрій, щітка для волосся рожевого кольору, гаманець із принтом чорно-білого кольору, банківську картку Приватбанк.

Арешт накладено на дві купюри номіналом 100 доларів, чотири купюри номіналом 20 євро, одну купюру номіналом 50 євро, одну купюру номіналом 5 євро, дві купюри номіналом 500 грн, одну купюру номіналом 20 грн., дві купюри номіналом 1 грн., одну монета номіналом 2 грн., 1 монету номіналом 10 грн., чек із рукописним написом "5355, 2802, 1391, 9689".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивця Фаріон міг користуватися будиночком в лісі - суд арештував речі

Арештована також косметичка із надписом "Clinique". У ній містилися: дзеркало, заколка для волосся, помада, ручка, підводка для очей, блістери з таблетками "Спазмалгон" та "Копацил", монета номіналом 10 грн., поліетиленовий пакет блакитного кольору у якому міститься : труси жіночі бежевого кольору, бюстгальтер бежевого кольору, шорти рожевого кольору, майка фіолетового кольору з квітковим принтом із розрізами, босоніжки жіночі шкіряні рожевого кольору 36 розміру.

Також арештована валіза у якій міститься: кофта бежевого кольору, шльопанці бежевого кольору, шльопанці рожевого кольору, заколка для волосся, 3 книги, тюбик із кремом, сукня коричнева, сукня синя, чорний боді, майка синя, жовті штани, жовта спідниця, блакитна сукня, жовта сорочка, плаття фіолетове, плаття рожеве, купальник, майка рожева, шкарпетки жовті, труси рожеві, кофта фіолетова, червона футболка, сукня біло-блакитна, косметичка фіолетового кольору із засобами особистої гігієни, пенал білого кольору із лікарськими препаратами, сумка жіночка шкіряна сіро-зеленого кольору у якій містяться бігуді для волосся.

19 липня, близько 19:30 зловмисник вистрілив в Ірину Фаріон неподалік її дому у Львові, після чого втік. Мовознавицю госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, вона померла у лікарні.

25 липня 18-річного В'ячеслава Зінченка затримали у Дніпрі. За даними слідства, в Ірину Фаріон стріляли з переробленого пістолета, на місці злочину знайшли спортивну гільзу. Зінченка підозрюють за кримінальною статтею - умисне вбивство. Галицький районний суд міста Львова відправив його під арешт на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував закордонний паспорт і низку особистих речей Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі