неділя, 07 лютого 2010 15:28

Студентів масово не внесли до виборчих списків

Студентів масово не внесли до виборчих списків

На дільниці N29 12 виборчого округу міста Вінниця студенти Вінницького педагогічного університету не знаходять себе у списках.

"Я вже третій рік живу у гуртожитку. Не розумію, чому мене немає у списках", - розказала кореспонденту Gazeta.ua 20-річна Аліна Середа, яка навчається на історичному факультеті.

"Вони включили у списки тих, хто вже давно виписався із гуртожитку", - додала студентка.

Аліна вважає, що 60% усіх студентів університету не проголосують по цій причині.

"Дехто не прийде, бо знає що їх немає у списку. Я у суд заяву зараз не понесу, бо часу немає, - зазначила студентка. - Можливо під вечір".

На першому турі виборів із 20 студентів, які не знайшли себе у списках на 29 дільниці, тільки дев"ять звернулись до суду. Саме вони і проголосували.

Між тим, на виборчій дільниці N 25 у Полтаві масово не внесли до списку виборців студентів-першокурсників Полтавського університету споживчої кооперації.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, студенти не голосували і в першому турі президентських виборів, бо їх не було у списках. До другого туру ситуація не виправилася.

Аби проголосувати, студенти мали написати заяви. Але зробили це лише одиниці.

Загалом на дільниці студенти голосують мляво. Члени комісії впевнені, що молодь активізується ближче до вечора. Деякі студенти ще не повернулися до гуртожитків із сіл.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Студентів масово не внесли до виборчих списків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі