пʼятниця, 11 березня 2022 12:02

Спецтема: Війна Росії проти України

США припустили, що в голові у Путіна

США припустили, що в голові у Путіна
Росія вісім років веде військову агресію проти України. Фото: ТАСС

РФ зараз погоджується на переговори з Україною для тактичної вигоди. Стійкої мети у цій війні в президента країни-агресора Путіна немає.

Про це сказав директор ЦРУ Вільям Бернс у комітеті Сенату, повідомили ABC News.

"Зважаючи на те, як діяв Путін раніше, і що він вважає неприпустимим зробити щось, що може виглядати як слабкість, що треба поступитися або визнати помилку - це, мабуть, непевна авантюра", - заявив керівник американської розвідки.

Путін перетворює РФ на "пропагандистську бульбашку".

Але навряд чи у нього вийде повністю ізолювати росіян від повідомлень про реальний стан справ з війною і російською економікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки не видно, щоб Путін ішов геть з України - США

Путін помилився, коли думав що перед вторгненням в Україну він побудував стійку до санкцій економіку в РФ.

США мають серйозно поставитися до ризику потенційного застосування РФ хімічної зброї – як "під фальшивим прапором", так і безпосередньо, сказав директор ЦРУ.

24 лютого о четвертій ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «США припустили, що в голові у Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі