понеділок, 16 листопада 2009 08:22

Сьогодні Ющенко зустрінеться із шейхом

Сьогодні Ющенко зустрінеться із шейхом
Президент України Віктор Ющенко в понеділок вранці відбув з офіційним дводенним візитом в Об"єднані Арабські Емірати.

16 листопада глава української держави має намір зустрітися з президентом ОАЄ, головою Вищої ради уряду ОАЄ і правителем емірату Абу Дабі шейхом Халіфою бін Заїдом Аль Нагаяном. Делегації України і ОАЄ також проведуть переговори в розширеному складі.

Цього ж дня Ющенко зустрінеться з керівництвом Торговельно-промислової палати Абу Дабі і представниками ділових кіл ОАЄ.

Глава української держави також планує зустрітися з принцом Абу Дабі, заступником головнокомандуючого збройних сил ОАЄ шейхом Мохаммедом бін Заїдом Аль Нагаяном.

У вівторок Ющенко планує зустрітися з віце-президентом, прем"єр-міністром, міністром оборони ОАЄ і правителем емірату Дубай шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактубом.

Також у вівторок президент відвідає авіаційну виставку "Дубай Авіа Шоу" і повернеться до Києва.

У складі офіційної української делегації міністр аграрної політики Юрій Мельник, замглави Секретаріату президента Андрій Гончарук, керівник служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, заступник міністра закордонних справ Олександр Купчишин.

В ході дводенного офіційного візиту президента Україна Віктора Ющенка в Об"єднані Арабські Емірати планується підписати меморандум про взаєморозуміння між агентством з питань оборонно-промислового комплексу України і державною компанією ОАЄ AbuDhabiAviation.

Буде також підписано угоду про співпрацю та інформаційний обмін між українським національним інформаційним агентством "Укрінформ" і еміратським інформаційним агентством BAM (WAM).

За матеріалами: Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Ющенко зустрінеться із шейхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі